Privacyverklaring

We vinden jouw privacy erg belangrijk. Om die reden gaan we met zorg om met jouw persoonsgegevens. Dit betekent dat je gegevens veilig bij ons zijn.

Het Landelijk Knooppunt Huwelijksdwang en Achterlating valt onder Veilig Thuis Haaglanden. Op de website van Veilig Thuis Haaglanden lees je de privacyverklaring. In deze privacyverklaring vindt je uitleg over hoe wij zorgvuldig met jouw persoonsgegevens omgaan. Deze verklaring geldt ook voor het bezoeken en gebruiken van onze website: www.huwelijksdwangenachterlating.nl.

Voor sommige van onze andere diensten verwerken we ook je persoonsgegevens. Die staan hieronder.

Nieuwsbrief

Je kunt je abonneren op onze nieuwsbrief. Wij versturen deze nieuwbrieven via het programma Laposta. Je e-mailadres, voor- en achternaam gebruiken we alleen om deze nieuwsbrieven te kunnen sturen. We geven jouw gegevens nooit aan anderen. Alleen na uitdrukkelijke toestemming voegen we je gegevens toe aan de lijst met abonnees. Ontvang je een nieuwsbrief? Dan legt ons nieuwsbriefprogramma mogelijk vast wanneer je deze opent en op welke links je klikt.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Onder elke nieuwsbrief staat een link om je direct af te melden. Je ontvangt dan geen nieuwsbrief meer. Ook staat er altijd een link waarmee jij je gegevens verandert. Na opzegging bewaren we je gegevens op onze ‘blokkeerlijst’. Zo ontvang je daarna geen mailing meer. Na afmelden kan het zijn dat jouw gegevens nog niet helemaal zijn verwijderd. Wil je dat wel? Vraag ons dan daarom door een mail te sturen naar  LKHA@veiligthuishaaglanden.nl.

Jouw privacy-rechten

Je hebt altijd het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te laten verbeteren, te laten verwijderen of de verwerking te beperken. Heb je vragen over de verwerking van je persoonsgegevens? Wil je deze laten veranderen of je toestemming intrekken? Mail:  LKHA@veiligthuishaaglanden.nl.

Eventueel kun je de Functionaris Gegevensbescherming erbij betrekken via gegevensbescherming@denhaag.nl voor een goede oplossing. Kom je er samen niet uit? Dan kun je een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Veranderingen in de privacyverklaring

Het LKHA heeft het recht om dingen te veranderen in deze privacyverklaring. Veranderingen publiceren we altijd op onze site. Check daarom regelmatig deze verklaring, zodat je van eventuele veranderingen op de hoogte bent.

Website sluiten Wis browsergeschiedenis