Inschrijving basisworkshop 'In gesprek over huwelijksdwang' 2018

Heb jij als sociale professional in je werk te maken met huwelijksdwang herken je de risico’s? Uit loyaliteit met hun familie praten jonge mensen praten niet gauw uit henzelf hierover. Hoe pak je een gesprek daarover aan? Ontdek tijdens onze workshop hoe je gebruik kunt maken van verschillende instrumenten.  In onze workshop ‘In gesprek gaan over huwelijksdwang’ leer je vanuit jouw kwaliteiten effectief hierover in gesprek te gaan. Welke vragen kun je wel of niet stellen?

De workshop bestaat uit een dagdeel van 4 uur. We werken met groepen van 10 tot 12 personen. Voorafgaand aan de training worden deelnemers gevraagd online kennis te verzamelen. In de workshop werken we met een ervaren trainingsactrice aan de hand van casuïstiek. Door het oefenen met gesprekken worden vaardigheden getraind die in de praktijk direct toepasbaar zijn.

Je kunt je inschrijven voor de workshop ‘In gesprek over huwelijksdwang’ op:

  • Donderdag 27 september in Utrecht
  • Donderdag 1 november in Den Haag


De kosten zijn € 80,- per deelnemer en worden achteraf gefactureerd. Tot 5 dagen voor aanvang kan er kosteloos worden geannuleerd. 

Ben je nieuwsgiering geworden of wil je  meer informatie, neem dan contact met ons op per mail of bel ons op 070-3454319

Opgeven voor de workshop kan hier met vermelding van je gegevens en de datum van de workshop die je wilt volgen.

Met meerdere collega’s deelnemen aan de workshop? We hebben ook mogelijkheden om onze workshop op maat in uw organisatie aan te bieden. Vraag hiervoor vrijblijvend een offerte aan per mail