Webinar 3 Samen achterlating aanpakken.

09/07/2020

Begin juli organiseert het Landelijk Knooppunt Huwelijksdwang en Achterlating een serie van drie webinars over de signalering en preventie van achterlating, bedoeld voor professionals die hier nog weinig ervaring mee hebben. Hoewel achterlating in het buitenland in deze tijd lastig is, speelt de achterliggende problematiek natuurlijk wel. De webinars gaan in op hoe achterlating te signaleren, wat de achterliggende motieven van achterlating zijn en hoe achterlating in samenwerking met het Knooppunt aan te pakken. 
Er is gekozen voor drie korte sessies die plaatsvinden rond lunchtijd. De drie webinars belichten allemaal een ander aspect van achterlating en zijn zowel los van elkaar als in serie te volgen. Alle webinars zijn na afloop onbeperkt terug te kijken. 

Webinar 3: Samen achterlating aanpakken
Donderdag 9 juli van 12.30-13.00 uur
In het laatste webinar vertelt Ellen van Leeuwen hoe het LKHA je kan ondersteunen als er sprake is van een dreigende achterlating. Ook vertellen we meer over wat wij kunnen doen om iemand die is achtergelaten terug te halen naar Nederland.